jennasofiia!

Kategori: resor

drömmarnas resemål

Alltså peeps jag är råå sugen på sommar och semester nu. Förra året hade jag bara fem dagars ledigt i rad alltså typ riktig semester. Sen var man ju ledig här och där ibland men fem dagar var det enda jag tog ut då jag inte hade en enda semester dag sparad eftersom jag blev anställd sista mars. Men nu har jag ju jobbat där i snart ett år och jag gissar på att några betalda semesterdagar kommer finnas att ta ut. Jag och dennis är ju extremt flygrädda, eller han har gjort mig helt avskräckt och flyget hem från Bulgarien 2015  var ett rent helvete. Fyfan. Så i sommar går tankarna på bússresa eller bila ner någonstans i europa. Har hittat en billig bussresa till Lloret de mar som faktiskt avgår från resecentrum här i Trollhättan vilket är otroligt smidigt..
Men, drömmen om att bila till makarska rivieran i kroatien eller att ta ett flyg till karibien finns ju oxa.


INSPO

vår feelings

Hellu.
Kom för en stund sedan hem ifrån dennis. Skönt att han hade sovmorgon idag. Det kändes som att de var välbehövligt. Igår eftermiddag var vi hemma hos Dennis farmor o farfar och käkade middag med dem + Dennis bror och pappa. Mycket mysigt och det bjöds på crepes som jag aldrig ätit förut men det var jätte gott. Till efterätt fick vi fruktsallad med jordsgubbar, kiwi, sharoon, mandariner och massa gott. Efter att vi varit där en stund kände jag får att åka till gymmet en sväng, vilket vi oxå gjorde. Körde en halvtimma kondis på rulllbandet och 20 minuter styrka - bröst. Kan säga att jag har träningsvärk i hela överlivet idag, speciellt i armarna efter måndagens tricpes/bicpes.
Om ett tag nu så ska jag försöka få i mig lite grönt, sedan kanske linda kommer hit så ska vi gå ut och ta en promenad i det extremt fina vädret. Kanske blir gymmet eller så vilar jag ifrån det idag. Lite lätt beslutsångest. Men det ser vi sedan.
Hörs senare oxå.
Hugs xx


lite smått sugen på att ta en sväng till grekland i sommar - just sayin

På fredag smäller det

Hejsan svejsan.
Kom för ett tag sedan hem från Dennis och ska snart iväg till Uddevalla en sväng med mamma och Josefine. Sitter för tillfället och dricker kaffe och lyssnar på melissa horn. På fredag bär det av mot Oslo för en Melissa Horn som kommer vara helt amazing. Det är jag helt säker på. Hennes konserter brukar vara helt fantastiska. Så det taggar jag för nu!
Hoppas ni får en underbar onsdag!

Hugs xx

Upp